Zalen

Stijlvol voor elke gelegenheid

U wilt gezellig dineren met een grotere groep mensen? Of wellicht organiseert u een receptie of bedrijfsbijeenkomst voor meer dan tien personen? Ook in dat geval kunt u prima terecht in een van onze zalen of dinerkamers. Voor de versterking van uw boodschap hebben wij de nodige audiovisuele apparatuur in huis. Wij helpen u graag verder!

Augusta beschikt over verschillende dinerkamers en zalen:

De Blauwe Kamer

De Blauwe Kamer is ideaal voor een privé diner of zakelijke bijeenkomst tot 8 personen. De kamer is knalblauw met goudkleurige accenten. Gewoon anders!

De Herenkamer

De Herenkamer

De gezellige en stijlvolle Herenkamer is zeer geschikt voor besloten gezelschappen van 10 – 24 personen, voor een lunch of diner. De open haard en bibliotheek zorgen voor de sfeervolle ambiance die Augusta zo kenmerkt.

De Oranjelounge

De Oranjelounge

De Oranjelounge (aan de Oranjestraatzijde) is uitgevoerd met luxe zitjes, elegante praattafels en een grote lounge sofa van 5 meter. Uitstekend geschikt voor een besloten receptie, verjaardag of borreluurtje voorafgaand aan bijvoorbeeld een diner voor een groter gezelschap in de Kroonzaal. De lounge biedt ruimte aan maximaal 50 personen.

De Kroonzaal

De Kroonzaal is dé zaal voor zakelijke bijeenkomsten en besloten diners. De houten vloer, lambrisering en antieke kasten zorgen voor een warme uitstraling. De zaal biedt voor het diner ruimte aan 20-50 personen.

Beschikbaarheid

Openingstijden brasserie

Diner
Dinsdag t/m zaterdag
17:00 – 21:00 uur

Zondag en maandag
Gesloten

Lunch
Vanaf 10 personen op aanvraag