Menukaart

Menu’s

  • Fusion Dining Menu
    39.5
    Kies zelf 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 hoofdgerecht

Voorgerechten

  • Tom ka kai soep
    8
    gegrilde kip | rode peper olie
  • Sashimi zeebaars
    12.5
    langoustine | selderij salade
  • Flan van geitenkaas
    8
    tomaten | olijfschuim | vegetarisch
  • Carpaccio van ossehaas
    8.5
    edamame/tay soy vinaigrette
  • Tartelet
    8
    avocado | carrot fume | vegan
  • Oesters ( 2 stuks )
    8
    oosterse uiendressing
  • Torpedo garnalen
    8
    chilisaus
  • Mousse van gerookte paling
    10.5
    bietjes | appel
  • Voorjaarsplantje
    8.5
    salade van auberginekaviaar | couscous | vegan

Hoofdgerechten

  • Geroosterde diamanthaas
    16.5
    pepersaus
  • Lamsstoof
    16.5
    saus van verse gember
  • Gegrilde zalm
    16.5
    furi kake | geel wortel saus
  • Steak van gegrilde bloemkool
    15.5
    hazelnoten | vegan
  • Peking eend filet
    16
    chef’s style | hoisin saus
  • Jack fruit rendang
    15.5
    bao | gekarameliseerde uien | vegan
  • Albacore ( witte tonijn )
    16.5
    sjalotte | China rose
  • Spinazie ravioli
    15.5
    pesto saus | vegetarisch

Bijgerechten

  • Frites
    5
    Truffelmayonaise
  • Brood
    4.5
    dipsaus
  • Kleine seizoenssalade
    4.5
  • Geroosterde groenten
    5
  • Cassave kroepoek
    4.5

Nagerechten

  • Citrus panna cotta
    8
    sinaasappel sorbetijs
  • Karamel mousse
    9
    miso | honing parfait | appelcompote
  • Strudel van dadels en vijgen ( warm)
    8
    sorbetijs

Onze gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten. Voor advies kunt u ons personeel raadplegen. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken niet voor 100% uit te sluiten.